Работил във военна база и имал достъп до чувствителна информация Строг

...
Работил във военна база и имал достъп до чувствителна информация Строг
Коментари Харесай

20-годишен с расистки уклон публикувал тайните на Пентагона

Работил във военна база и имал достъп до сензитивна информация
Строг и изявен водач, който намира решение на всеки проблем. Така западни медии разказват 20-годишния юноша, популяризирал секретните документи на Пентагона, които за първи път обществено разкриха детайлности по отношение на тактиката на западните съдружници за войната в Украйна.

“Той е интелигентен. Знаеше какво прави, когато разгласява документите. Данните не са по никакъв начин инцидентни ”, съобщи пред “Вашингтон пост ” един от виртуалните другари на младежа. Пред вестника момчето поискало да остане анонимно.

Всичко почнало, когато към 20 фенове на оръжията и Бога образували частен клуб в известната геймърска платформа “Дискорд ” по време на пандемията през 2020 година Мястото играело ролята на леговище, изключително за младежи, затворени в къщите си.

Част от членовете се срещат преди 4 година в известен ютюб канал, който качва наличие за военна техника и оръжия. Тогава някои от почитателите се отделят в по-малка група в “Дискорд ”, наречена Thug Shaker Central. Членството в нея се направлявало само от админа, който по-късно пуснал в мрежата тайните документи. Той се наричал OG - жаргонен израз, който значи разбойник или традиционалист от остарялата школа.

“Всички станахме доста близки, като сплотено семейство ”, споделя анонимният представител на групата. Членовете си пишели, гледали филми дружно и се молели на Бог. Част от заниманията им били да слушат лекциите на своя главатар OG. Той им говорел за международните каузи и секрети държавни интервенции.

Доносникът им казвал, че знае секрети, които държавното управление крие от хората. С месеци младежът им пращал текстове, които изглеждали като съвсем дословни преписи на секретни разследващи документи. По-късно почнал даже да снима информацията. Това обаче го изложило на риск, защото от фрагментите се виждали предмети в жилището му. Сега те биха могли да се трансфорат в улики за управляващите. Само преди ден шефът на Пентагона Лойд Остин съобщи, че ще извърнат всеки камък, с цел да открият кой е пуснал файловете в мрежата.

Младежът, който стоял зад теча на информация, казвал, че се е сдобил с нея от работата си във военна база. По негови думи той прекарвал часове в предпазено оборудване, където са неразрешени телефоните.

“Имаше секретни отчети за местонахождението на високопоставени политически водачи и тактически актуализации за военните сили, геополитически разбор, както и доказателства за напъните на непознати държавни управления да се намесват в националните избори ”, споделя аноннимният източник на “Вашингтон пост ”.

Момчето, което споделя пред “Вашингтон пост ”, било впечатлено от способността на OG да предвижда огромни събития, преди те да се трансфорат във водещи вести: “Той е във форма. Силен е. Въоръжен е и е подготвен. Почти всичко, което можете да очаквате от някакъв откачен филм. ”

От обявата излиза наяве, че публицистите от “Вашингтон пост ” са видели видео, на което OG стои на стрелбище, носи защитни очила и държи огромна пушка. Той крещи расови и антисемитски обиди пред камерата и започва да стреля

Междувременно нови разкрития не престават да излизат всекидневно от стотиците засекретени документи. От тях стана ясно, че съгласно Съединени американски щати генералният секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш е податлив да се приспособи към съветските ползи, поради което той е бил наблюдаван от близко. Един от файловете се концентрира върху черноморската договорка за зърно, подписана с посредничеството на Организация на обединените нации и Турция през 2022 година Посочва се, че Гутериш е имал голямото предпочитание да резервира съглашението, както и че е бил подготвен да извърши настояванията на Русия. Става ясно още, че шефът на Организация на обединените нации полагал старания да усъвършенства способността на Москва да изнася даже в случай че това включва глобени съветски юридически или физически лица.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР